Saturday, January 17, 2009

Kaip gauti dideli ratio ant linkomanijos arba kito torrent puslapio

Taigi gauti dideli ratio ant linkomanijos, ne taip ir sunku. Viskas kas jums reikia tai - geras internetas.
Dazniausiai buna taip, kad zmogus naudojo strong dc++ arba kita panasia programa ir staiga koks nors draugas jam parode linkomanija arba torrents.lt ir galemybe siust filmus bei kitus failus su labai greitu greiciu. Aisku kad zmogus pradeda siustis o poto gauna pranesima arba kicka arba net bana. Kodel taip viksta? O del to kad ju ratio labai mazas arba net minusinis.

Ratio:
Ratio - "Santykis" . Santykis tarp atsiusto kiekio ir issiusto. Pvz: atsiuntet Filma 1.3gb o leidot zmonems atsiust 0.1 mb. Tai jusu ratio 0.1 / 1300 = ~ 0 . Pvz2: atsiuntet Filma , o leidot zmonems atsiust 0,65gb. Tai jusu ratio 650 / 1300 = 0.5 . Pvz3: atsiuntet torrent faila su velevelia ( linkomanija ) , ir leidot zmonems atsiust 100mb . Tai jusu ratio 100 / 0 = oo ( begalybe ) , aisku jeigu atsiusit ka nors be veleveles, pvz 200 mb, o pasharinsit 0, tai jusu ratio taps 100 / 200, t.y. 0,5

Jeigu perskaitet viska pries tai, turetumet jau suprast kaip lengvai gaut ratio. Jeigu nea, tai va jums trumpas patarimas:
1) Asiuntinekit daugiau torrentu su velevelem ir maziau be( t.y. atsiuntimas neskaitomas, o issiuntimas skaitomas )
2) Po atsiuntimo palikit ta torrenta ir atsiusta faila bent 0,5 menesio
3) Ijunginet torrent sharinimo programa kiekviena karta kai kompiuteris yra ijungiamas ( t.y. uzdekit autostart on wintows startup )

Daznai uzduodami klausymai:
K: as naudojau dc++ ir ten sharing yra labai lenvgas, uzeini i sharing pasharini koki nors folderi ir viskas, o ant torrentu nezinau kaip tai daryt..
A: ant torrentu sharing dar lengviau. Pvz siunti koki nors filma: atsiuntei torrenta, atidarei ji, pasibaige siuntimas, paziurejai filma, uzdarei filma, viskas nieko daugiau nedaryk. Ta prasme netrink Torrento, netrink Filmo, Neuzdarinek utorrent programos, neperkelinek Filmo

K: jeigu istrinsiu torrent faila ar sharins failus?
A: nesharins, trinkit torrent failus tik tada kai trinat failus.. nebent norite veliau ta parsisiust vel, tai galite palikti.

No comments:

Post a Comment